תפריט חורף חדש למסעדת הגורמה הכשרה "פסיפיק" בניצוחו של השף רונן כהן

מסעדת הביסטרו "פסיפיק" בתל אביב, תחת ניצוחו של השף רונן כהן, יוצאת עם תפריט חורף חדש ועדכני, המשלב את חומרי הגלם העונתיים תוך שילוב יצירתי בין גורמה צרפתי לנגיעות אסיאתיות מעודכנות.

בתפריט המחודש:
מנות ראשונות:

מרק תפוח אדמה ירושלמי וזעפרן בניחוח פטרוזיליה בליווי ליבת ארטישוק (45 ₪)
קבב דגי ים תיכון על תבשיל בויאבז ולמון גראס (55 ₪)
קורניש בטרגון ונענע
ברוטב עגבניות וניוקי קלמטה (48 ₪)
טרין ירקות קלויים בגריל על קרפאצ'יו חציל ננסי וטופו שמנת (50 ₪)
ליבת ארטישוק בזעפרן על טרטר דניס וסלמון ברוטב לימון בלסמי (55 ₪)

מנות עיקריות:
צלעות טלה בגריל על פירה תפו"א ירושלמי ואפונת בר טרייה (110 ₪)
סטייק לוקוס בקארי על ריזוטו ירקות שורש וגרידת לימון ברוטב עגבניות (120 ₪)
שקדי עגל חלב על רביולי ריבת בצל ברוטב סאטה (128 ₪)
סטייק אנטריקוט דובלה 750 גר' בליווי תפו"א אפויים בשמן סומסום וזרי ירקות (128 ₪)
שיפודי סינטה במרינאד על פירה בטטה ומירין ברוטב שסור (רוטב צרפתי).

קינוח מקורי:
ממתק שוקולד ג'אנדויה בשכבות חלבה וגרו על מרק חלב קוקוס וגלידת אגוזים (35 ₪)

"פסיפיק" משלבת בין המטבח הצרפתי והנגיעה האוריינטלית, ומציעה מגוון מנות סושי איכותיות ובר משקאות עשיר.
שף המסעדה, רונן כהן, רכש את השכלתו וניסיונו בבישול בארץ, בלוקסמבורג ובשוויץ, שם שימש כשף במלון יוקרתי.

פסיפיק
רח' הירקון 145 תל אביב
(במלון קראון פלאזה)
טל. 5201169 – 03
פתוח בכל יום א'-ה'- 12:30-16:30 לארוחות עסקיות
בערב החל משעה 18:00, במוצ"ש החל משעה אחרי יציאת השבת






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה