השף יואב בלימן ממסעדת "פרידה קאלו" אשר מגישה תפריט לטיני קונספטואלי שכולו מנות ראשונות וקינוחים, יצר תפריט ספיישלים בסימן שוקולד.
התפריט השוקולדי כולל מנות קינוח, אך גם מנות ראשונות עם שוקולד: 3 מנות ראשונות ו-2 מנות אחרונות בשילובים שונים של שוקולד:
ראשונות
רביולי שרימפס ואגוזים בשילוב קציפת פטריות ושוקולד לבן – 39 ₪.
גספצ'יו דובדבנים שוקולד ויין לצד שיפוד פילה בקר – 45 ₪.
חזה ברווז צרוב על סלט אגוזים ובלסמי לצד מרק שוקולד צ'ילי – 39 ₪.
למגוון המנות האחרונות הקבועות בתפריט יתווספו שני קינוחים:
קרם ברולה שוקולד לבן ועליו מרק פירות אקזוטים – 29 ₪.
פונדו שוקולד תפוז ושיפודי אננס וליצ'י – 29 ₪.
פרידה קאלו מציעה 16 מנות ראשונות, שמונה קינוחים ואף לא מנה עיקרית אחת. הרעיון מאחורי התפריט הוא לאפשר לסועדים להתנסות במגוון טעמים ומרקמים, ולא להתחייב למנה עיקרית אחת, כבדה ויקרה.
מנות מתוך תפריט מנות הספיישל השוקולדיות יוגשו במהלך חודש ספטמבר.
פרידה קאלו
רח' לילינבלום 43 ת"א
טל. 03-5660481