ביסטרו ערמונים הממוקם בכניסה למושב סגולה, על כביש באר שבע קצת אחרי קסטינה (שכן למסעדת כרמים), מציג תפריט סתיו-חורף חדש המורכב מחומרי גלם מקומיים – נתחי טלה, פטריות וירקות בלאדי, שמני זית מבתי בד קטנים, הדרים ועשבי תיבול טריים.
מנות פתיחה: רול סינטה בערמונים ואגוזי מלך- עם קונפי שום, עירית וציר בלסמי מתקתק. (49 ₪); סלמון טמפורה בניחוח לימוני עם עלי מנגולד (49 ₪). טונה אדומה צרובה, בציפוי תערובת תבלינים ושומשום שחור (49 ₪).
עיקריות: אנטריקוט פרימיום – 550 גרם של נתח עסיסי במיוחד המוגש על מצע פוטייטוס לוהטים, בנוסח קייג'ין בטאבון בתוספת צ'ימיצ'ורי (139 ₪); פילה רוסיני על מצע קרם ערמונים ויין מרסלה (139 ₪); טלה דרומי- נתח טיבון וקבב טלה עם בטטה מזוגגת בציר טלה (89 ₪); פורל יווני – במילוי חציל קלוי ומעושן (89 ₪); ברמונדי (800 גרם – 1 ק"ג) עם ירקות מקומיים טריים (120 ₪), דניס (600 גרם) בתערובות תבלינים, שמן זית ושום (100 ₪).
קינוחים: וופל ערמונים, בקרמל טופי חם ובננות (44 ₪); פאי שוקולד בלגי בציפוי גנאש שוקולד חלב (39 ₪).
ערמונים מציע ארוחות בוקר עשירות (44 ₪) בימים א'- ש' בין השעות 9:00-12:00, ועסקיות צהרים (59-89 ₪) בימים א' – ה' בין השעות 12:00-17:00.
ערמונים, בכניסה למושב סגולה, טל. 08-8505059