תפריט סתיו-חורף בביסטרו ערמונים במושב סגולה

התפריט מורכב מחומרי גלם מקומיים – נתחי טלה, פטריות וירקות בלאדי, שמני זית מבתי בד קטנים, הדרים ועשבי תיבול טריים

ביסטרו ערמונים הממוקם בכניסה למושב סגולה, על כביש באר שבע קצת אחרי קסטינה (שכן למסעדת כרמים), מציג תפריט סתיו-חורף חדש המורכב מחומרי גלם מקומיים – נתחי טלה, פטריות וירקות בלאדי, שמני זית מבתי בד קטנים, הדרים ועשבי תיבול טריים.

מנות פתיחה: רול סינטה בערמונים ואגוזי מלך- עם קונפי שום, עירית וציר בלסמי מתקתק. (49 ₪); סלמון טמפורה בניחוח לימוני עם עלי מנגולד (49 ₪). טונה אדומה צרובה, בציפוי תערובת תבלינים ושומשום שחור (49 ₪).

עיקריות: אנטריקוט פרימיום – 550 גרם של נתח עסיסי במיוחד המוגש על מצע פוטייטוס לוהטים, בנוסח קייג'ין בטאבון בתוספת צ'ימיצ'ורי (139 ₪); פילה רוסיני על מצע קרם ערמונים ויין מרסלה (139 ₪); טלה דרומי- נתח טיבון וקבב טלה עם בטטה מזוגגת בציר טלה (89 ₪); פורל יווני – במילוי חציל קלוי ומעושן (89 ₪); ברמונדי (800 גרם – 1 ק"ג) עם ירקות מקומיים טריים (120 ₪), דניס (600 גרם) בתערובות תבלינים, שמן זית ושום (100 ₪).

קינוחים: וופל ערמונים, בקרמל טופי חם ובננות (44 ₪); פאי שוקולד בלגי בציפוי גנאש שוקולד חלב (39 ₪). 

ערמונים מציע ארוחות בוקר עשירות (44 ₪) בימים א'- ש' בין השעות 9:00-12:00, ועסקיות צהרים (59-89 ₪) בימים א' – ה' בין השעות 12:00-17:00.

ערמונים, בכניסה למושב סגולה, טל. 08-8505059

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר