תפריט עסקיות חדש במסעדת "הגנס"

מסעדת "הגנס" פותחת את דלתות העץ שלה ומציעה לקהל להתענג על מבחר ארוחות עסקיות. תפריט העסקיות מוגש בימים א-ה בין השעות 12:30-18:00.

מסעדת "הגנס" המעוצבת, פותחת את דלתות העץ שלה ומציעה לקהל להתענג על מבחר ארוחות עסקיות. תפריט העסקיות מוגש בימים א-ה בין השעות 12:30-18:00.

התפריט ב"הגנס" נבנה על ידי השף יובל עמירב ומציג מטבח שישראלים אוהבים: חמרי גלם מעולים, דגים טריים, פרות ים ובשר משובח. חומרי הגלם מטופלים במקצוענות, דייקנות, ובפשטות ולשולחן מוגשות מנות צבעוניות ועזות טעם. התפריט חכם ופשוט, הפונה לקהל שיודע להעריך אוכל טוב באריזה נגישה.

להלן הצצה לארוחות העסקיות:

סלט קיסר עם קרוטונים, אגוזי מלך קלויים ושבבי פרמז'ן לצד תוספות לבחירה: סלמון, אסקלופ עוף או שרימפס בגריל (59 ₪); סלט קינואה עם פטריות, נבטים ושום (59 ₪); המבורגר אנטריקוט (220 גרם), צ'יפס וירקות טריים (59 ₪); שניצל בפנקו ושבבי שקדים , לצד פירה ביתי (59 ₪); פטוצ'יני טרי ברוטב עגבניות, שום ובזיל (59 ₪); בורי שלם ביין לבן וטימין בטאבון עם פרוסות תפוחי אדמה ובטטה (79 ₪); פילה סלמון בגריל עם ירקות אנטיפסטי ברוזמרין (79 ₪); מושט שלם בעשבי תיבול, שום ושמן זית בטאבון עם פרוסות תפוחי אדמה ובטטה (79 ₪); פטוצ'יני פירות ים בקרם שרימפס (79 ₪); סטייק פרגית במרינדת שום וחרדל עם פירה ביתי (79 ₪); פילה מוסר ים ביין לבן, חמאה וטרגון בטאבון (89 ₪); פילה דניס בפלנצ'ה עם ירקות אנטיפסטי חמים (89 ₪); נתחי בורי מאודים בעלה בננה, פסטו , כוסברה ונודלס (89 ₪); סיר מולים טריים בחלב קוקוס, סויה וג'ינג'ר עם גפרורי צ'יפס (89 ₪); שרימפס וקלמארי מוקפצים בשמן זית, פלחי לימון ועשבי תיבול טריים (89 ₪).

מנה עקרית כוללת אף: שתייה קלה / 1/3 טובורג / 1/3 קרלסברג; ששה סלטי פתיחה, לחם כפרי ופוקצ'ה מהטאבון של "הגנס".


לדברי סיגל יום-טוב-הררי, הדוברת: "המטרה שלנו היא ליצור מסעדה איכותית ואינטימית שמעניקה אוכל משובח ושרות מעולה, הן בקרב הקהל העסקי והן בקרב הקהל הפרטי הנהנים כאן מאינטימיות ואווירה נוחה ונעימה".

הגנס
משה סנה 199 , צמת הכפר הירוק, רמת השרון
טלפון:03-6447575

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר