תפריט קיץ ב- pasta place על בסיס ירקות טריים, שמן זית ושום

במוקד החוויה של pasta place, הכנת המנות מול עיני הסועד מייד עם ההזמנה, תודות לציוד שיובא במיוחד מאיטליה, המודד את זמן הבישול במדויק לדרגת "אל דנטה"

Pasta Place – הפועלת כבר שנה בצפון רחוב אבן גבירול בתל אביב, מציגה  תפריט קיץ מרענן, המבוסס ברובו על ירקות טריים, שמן זית, שום, לימון וקלילות מותאמת לימים החמים.

במוקד החוויה של pasta place, הכנת המנות מול עיני הסועד מייד עם ההזמנה, תודות לציוד שיובא במיוחד מאיטליה, המודד את זמן הבישול במדויק לדרגת "אל דנטה" ומאפשר הכנה של מספר מנות גדול בפרק זמן קצר במיוחד.
לאחר שהמנות מוכנות, יכולים הסועדים לבחור בין ישיבה מאחורי הבר או בשולחנות הפנימיים והחיצוניים, הצופים אל רחוב אבן גבירול.

המקום מעוצב בצבעים בהירים, בשילוב עץ ואבן טבעיים. הקירות נצבעו בצבע לוח והם מלאים בכתובות גיר ססגוניות ומכוסים במדפים ובהם שימורי עגבניות, בקבוקי יין ועציצים התורמים להרגשה חמימה ברוח איטלקית מודרנית.

פסטה פלייס
רח' אבן גבירול 142 תל אביב
טל. 03-6022926

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר