אוזני המן במילוי בננה-שוקולד

לכבוד חג הפורים לפניכם מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד ויין בננות מסדרת winechf של יקב מורד.חומרים לבצק הכי קל בעולם:שקית קמח תופח של אוסם 350 גר'1 שמנת חמוצה200 גר' חמאה/מרגרינה1 שקית סוכר ונילאופן ההכנה:ללוש את הבצק ולהניחו במקרר למשך לילה.חומרים למילוי:1/2 שמנת מתוקה1/4 כוס יין בישול בננות מסדרת winechf של יקב מורד250 גר' שוקולד מריר6 פירורי פתי בר אופן ההכנה:לערבב היטב ולשמור בקירור בכדי שיתמצק.אופן ההכנה:לרדד את הבצק על משטח מקומח.לקרוץ עיגולים, לשים כחצי כפית מילוי ולסגור בצורת אוזן המן.לחמם את התנור מראש ולאפות בחום של 180-200 מעלות.

לכבוד חג הפורים לפניכם מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד ויין בננות מסדרת winechf של יקב מורד.

חומרים לבצק הכי קל בעולם:
שקית קמח תופח של אוסם 350 גר'
1 שמנת חמוצה
200 גר' חמאה/מרגרינה
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
ללוש את הבצק ולהניחו במקרר למשך לילה.

חומרים למילוי:
1/2 שמנת מתוקה
1/4 כוס יין בישול בננות מסדרת winechf של יקב מורד
250 גר' שוקולד מריר
6 פירורי פתי בר
אופן ההכנה:
לערבב היטב ולשמור בקירור בכדי שיתמצק.

אופן ההכנה:
לרדד את הבצק על משטח מקומח.
לקרוץ עיגולים, לשים כחצי כפית מילוי ולסגור בצורת אוזן המן.
לחמם את התנור מראש ולאפות בחום של 180-200 מעלות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר