אוזני המן במילוי טופיפי

חומרים:חבילת מרגרינה בלי מלחביצה אחתכוס סוכר3 כוסות קמחשליש שקית אבקת אפיה2 שקיות סוכר ונילאופן ההכנה:נפו את שלוש כוסות הקמח.הכניסו את כל החומרים לקערה ולושו עד לקבלת בצק רך וגמיש.רדדו את הבצק על משטח עם קמח, לעובי של כחצי סנטימטר או פחות. צרו עיגולים בבצק המרודד, בעזרת כוס.במרכז כל עיגול הניחו טופיפי אחד או מלאו כרצונכם: ממרח שוקולד, ממרח פרג, ממרח תמרים או ריבה. קפלו את העיגול מ-3 פינות אל המרכז, ליצירת צורה של אוזן.סדרו את האוזניים בתבנית, עם רווחים ביניהם שיאפשרו להם לתפוח, והכניסו לאפייה בחום בינוני עד להשחמה בהירה.בזקו אבקת סוכר מלמעלה.אזהרה: סכנת חנק לילדים מתחת לגיל 5 – טופיפי מכיל אגוז שלם.צילום אפרת אשל

חומרים:
חבילת מרגרינה בלי מלח
ביצה אחת
כוס סוכר
3 כוסות קמח
שליש שקית אבקת אפיה
2 שקיות סוכר וניל

אופן ההכנה:
נפו את שלוש כוסות הקמח.
הכניסו את כל החומרים לקערה ולושו עד לקבלת בצק רך וגמיש.
רדדו את הבצק על משטח עם קמח, לעובי של כחצי סנטימטר או פחות.
 צרו עיגולים בבצק המרודד, בעזרת כוס.
במרכז כל עיגול הניחו טופיפי אחד או מלאו כרצונכם: ממרח שוקולד, ממרח פרג, ממרח תמרים או ריבה. 
קפלו את העיגול מ-3 פינות אל המרכז, ליצירת צורה של אוזן.
סדרו את האוזניים בתבנית, עם רווחים ביניהם שיאפשרו להם לתפוח, והכניסו לאפייה בחום בינוני עד להשחמה בהירה.
בזקו אבקת סוכר מלמעלה.

אזהרה:
סכנת חנק לילדים מתחת לגיל 5 – טופיפי מכיל אגוז שלם.

צילום אפרת אשל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר