אוזני המן במילוי שוקולד

מרכיבים:300 גרם חמאה150 גרם אבקת סוכר450 גרם קמח1 ביצה גדולה3 חלמונים אופן ההכנה:בצק:לערבב במיקסר את כל המרכיבים עד קבלת בצק אחיד.לתת לבצק מנוחה במקרר למשך שעה.לרדד על משטח מקומח ולחרוץ עיגולים.למילוי שוקולד:250 שוקולד מריר100 גרם חמאה70 גרם סוכראופן ההכנה:ממיסים בסיר על כיריים את החמאה והסוכר.מוסיפים את השוקולד.מערבבים עד שנמס.הכנת אוזני ההמן:את מילוי השוקולד יש לצנן במקרר למשך כשעה.להוציא מהמקרר ולהמתין במשך רבע שעה כך שיתרכך לנוחות העבודה.למלא את עיגולי הבצק , ולסגור את הקצוות לצורת משולש.למרוח בביצה את אוזני ההמן.לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך כ- 15 דקותמארז 380 גרם: 26.90 ש"ח. להשיג בסניפי רשת טיב טעם ברחבי הארץ

מרכיבים:
300 גרם חמאה
150 גרם אבקת סוכר
450 גרם קמח
1 ביצה גדולה
3 חלמונים

אופן ההכנה:
בצק:
לערבב במיקסר את כל המרכיבים עד קבלת בצק אחיד.
לתת לבצק מנוחה במקרר למשך שעה.
לרדד על משטח מקומח ולחרוץ עיגולים.

למילוי שוקולד:
250 שוקולד מריר
100 גרם חמאה
70 גרם סוכר

אופן ההכנה:
ממיסים בסיר על כיריים את החמאה והסוכר.
מוסיפים את השוקולד.
מערבבים עד שנמס.

הכנת אוזני ההמן:
את מילוי השוקולד יש לצנן במקרר למשך כשעה.
להוציא מהמקרר ולהמתין במשך רבע שעה כך שיתרכך לנוחות העבודה.
למלא את עיגולי הבצק , ולסגור את הקצוות לצורת משולש.
למרוח בביצה את אוזני ההמן.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, למשך כ- 15 דקות

מארז 380 גרם: 26.90 ש"ח. להשיג בסניפי רשת טיב טעם ברחבי הארץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר