אוזני המן מבצק פריך במלית פרג

חומרים:לבצק:200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות2/1 כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים2 ביצים4/3 כוס (150 גרם) סוכר4 כפות שמן קנולה/תירס/סויה4/1 4 כוסות (600 גרם) קמח תופח מלית:1 מיכל מלית פרג לקישוט:אבקת סוכר אופן ההכנה:מכינים את הבצק:בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים קוביות חמאה, שמן וסוכר כ-2 דקות.מוסיפים ביצים בהדרגה. ממשיכים לערבל. מוסיפים תמצית וניל.מוסיפים את הקמח לסירוגין עם מיץ התפוזים. מתחילים ומסיימים עם הקמח.מערבבים עד שמתקבל בצק פירורי. מעבירים את הבצק לשיש ומאחדים אותו לגוש אחד.עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.מילוי ואפייה:מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בעזרת כוס או חותכן.שמים כפית ממלית הפרג במרכז כל עיגול וסוגרים לצורת אוזן המן.מניחים את אוזני ההמן על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 20-25 דקות.מצננים ומפדרים באבקת סוכר.מתכונים נוספים באתר החברה: www.maimon's.co.il

חומרים:
לבצק:

200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
2/1 כוס (120 מ"ל) מיץ תפוזים
2 ביצים
4/3 כוס (150 גרם) סוכר
4 כפות שמן קנולה/תירס/סויה
4/1 4 כוסות (600 גרם) קמח תופח

מלית:
1 מיכל מלית פרג

לקישוט:
אבקת סוכר

אופן ההכנה:
מכינים את הבצק:
בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבלים קוביות חמאה, שמן וסוכר כ-2 דקות.
מוסיפים ביצים בהדרגה. ממשיכים לערבל. מוסיפים תמצית וניל.
מוסיפים את הקמח לסירוגין עם מיץ התפוזים. מתחילים ומסיימים עם הקמח.
מערבבים עד שמתקבל בצק פירורי. מעבירים את הבצק לשיש ומאחדים אותו לגוש אחד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים כשעה.

מילוי ואפייה:
מרדדים את הבצק על משטח מקומח וקורצים עיגולים בעזרת כוס או חותכן.
שמים כפית ממלית הפרג במרכז כל עיגול וסוגרים לצורת אוזן המן.
מניחים את אוזני ההמן על תבנית שטוחה מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות 20-25 דקות.
מצננים ומפדרים באבקת סוכר.

מתכונים נוספים באתר החברה: www.maimon's.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר