חומרים לבצק
1 ביצה בגודל בינוני
100 גרם אבקת סוכר
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
300 גרם קמח
למלית
מטבעות שוקולד כמו אגו לאפייה ולבישול בטעם שאוהבים – מריר, חלב או לבן
אופן ההכנה
מכניסים למיקסר עם וו גיטרה את הקמח, החמאה הקרה חתוכה לקוביות ואבקת הסוכר.
מערבבים עד קבלת פירורים.
מוסיפים את הביצה וממשיכים לעבד עד קבלת בצק מאוחד.
מצננים במקרר כ- 45 דקות.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעובי של כ- 5 מ"מ. קורצים עיגולים בגודל הרצוי.
ממקמים במרכז כל עיגול מטבע שוקולד לאפייה – חלב, לבן או מריר.
סוגרים את הצדדים לצורת משולש ומהדקים את קצות המשולש היטב. אופים בחום של כ- 175 מעלות במשך 8 – 10 דקות.
מצננים לטמפרטורת החדר.
לקישוט ניתן לפזר אבקת סוכר.