רכיבים
120 מ"ל חלב
60 גרם קמח
2 ביצים
1/2 כפית מלח
2-3 גבעולי רוזמרין טריים
אורגנו
1 כף חמאה
גבינת מוצרלה טרייה
1 עגבנייה
אופן ההכנה
חממו תנור ל- 200 מעלות.
מזגו את רכיבי הפנקייק למעבד מזון: קמח, חלב, ביצים, רוזמרין קצוץ ומלח. ערבלו עד קבלת בלילה חלקה.
הניחו בצד למשך 30 דקות.
בינתיים הכניסו לתנור תבנית.
לאחר 30 דקות הוציאו את התבנית מהתנור.
שמנו בחמאה לפני שתיצקו לתוכה את הבלילה.
אפו עד שהפנקייק זהוב ותפוח.
להגשה
סננו מוצרלה וייבשו במגבת נייר.
הניחו אותה על הפנקייק עם עגבנייה חתוכה.
הוסיפו אורגנו ורוזמרין טרי והגישו מיד.
מתכונים יצירתיים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של החברה