מצרכים
גבינת קממבר שלמה
3 כפות שמן זית
2 כפות דבש
3 ענפי טימין
1 כפית פלפל ורוד
2 כפות אגוזי מלך גרוסים
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מניחים את הקממבר על נייר אפייה.
חותכים חריצים קטנים בגבינה.
יוצקים שמן זית ומפזרים את הטימין והפלפל הוורוד.
עוטפים את הקממבר בנייר האפייה מכל צדדיו ומכניסים לתנור למשך 5-8 דקות.
מוציאים מהתנור, פותחים את נייר האפייה ויוצקים מעל את הדבש והאגוזים.
"חוות דרך התבלינים" בבית לחם הגלילית