הודו מרנגו

מוסיפים את נתחי ההודו עם היין המושרה וזיתי קלמטה. מבשלים יחד 5 דקות עד שנתחי ההודו מלבינים ומתבשלים
מתכון מטעם המועצה לענף הלול המקדמת את בשר ההודו בישראל

מצרכים ל-4 מנות

500 גרם נתחים של חזה הודו (בגודל 3×5 ס"מ)

1 כוס יין לבן יבש או חצי יבש

2 כפות שמן זית

1 בצל סגול קטן פרוס

3 גבעולי תימין

1 עלה דפנה

1 פלפל אדום חתוך לקוביות

300 גרם פטריות חצויות או פרוסות

3 עגבניות קלופות וקצוצות (עדיף טריות. אם קשות יחסית, אפשר לקלף עם קולפן. אם רכות, חולטים)

1 כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום קצוצות

מלח ופלפל שחור

חופן זיתי קלמטה

חופן עלי פטרוזיליה

אופן ההכנה

משרים את נתחי ההודו ביין לבן לחצי שעה.

מאדים בצל בשמן זית עם תימין ועלה דפנה.

מוסיפים פלפל אדום ופטריות.

מתבלים במלח, פלפל ושום.

מטגנים יחד עד להזהבה.

מוסיפים עגבניות ורסק.

מתבלים ומניחים להתבשל 5 דקות.

מוסיפים את נתחי ההודו עם היין המושרה וזיתי קלמטה.

מבשלים יחד 5 דקות, עד שנתחי ההודו מלבינים ומתבשלים.

הגשה

מוסיפים פטרוזיליה ומגישים עם אורז.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר