גלילות חזה הודו ממולא באספרגוס גזר ופלפל

מוסיפים רוטב סויה ומניחים לרוטב לעטוף את הגלילות בגלייז זהוב
מתכון קל להכנה מטעם המועצה לענף הלול המקדמת את בשר ההודו בישראל, ל-6-8 יחידות בהתאם לגודל

מצרכים

 300 גרם חזה הודו פרוס דק-דק ומשוטח לעובי מינימלי

2 כפות שמן

2 כפות רוטב סויה או טריאקי

4 גבעולי אספרגוס

1 גזר חתוך לרצועות דקות

1 פלפל אדום חתוך לרצועות דקות

אופן ההכנה

מניחים פיסת הודו על משטח עבודה.

מניחים עליה רצועות ירק ומגלגלים במהודק.

מכינים כך את כל הכמות.

מחממים מחבת ומזהיבים את גלילות ההודו מכל הצדדים. מוסיפים רוטב סויה ומניחים לרוטב לעטוף את הגלילות בגלייז זהוב.

מגישים מיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר