השבוע בענף היין 306: חוק הכשרות החדש והיקבים, בלוריא בונים יקב חדש, ומה עשה הבלו נאן לגוורצטרמינר בישראל

יקב הבוטיק לוריא ממושב ספסופה גליל העליון עולה כיתה ובונה באזור תעשייה דלתון יקב משוכלל חדש שייצר תחילה 200,000 בקבוקים ובו מרכז מבקרים מרשים עם מראה לנופים של הר מירון ואגם דלתון. קראו עוד ב'שמענו בין הגפנים 306'. עיצוב פנים והדמיה רויטל אופיר

בתמונה הראשית: יקב הבוטיק לוריא ממושב ספסופה גליל העליון עולה כיתה ובונה באזור תעשייה דלתון יקב משוכלל חדש שייצר תחילה 200,000 בקבוקים ובו מרכז מבקרים מרשים עם מראה לנופים של הר מירון ואגם דלתון. קראו עוד ב'שמענו בין הגפנים 306'. עיצוב פנים והדמיה רויטל אופיר

 

השבוע בכתבות שלנו: מהפכת הכשרות היא רק תחילת מהפכה נדרשת; מה קורה כשליין קוראים זה בבקבוק הכחול; טעימות טרום ביקבוק של יינות לוריא ואדיר; ביקורות יין – יקב דלתון, יקב רוזה, ואיך פותחים  חשבון בבנק היין של פיימונטה. קריאה מהנה

 

 

ביקורות יין: יקב דלתון – היינן גיא אשל

יינן דלתון הוא גיא אשל שנכנס לתפקידו בתחילת שנת 2015. אשל הוא בוגר לימודי ייננות באוניברסיטת דייויס קליפורניה בארה"ב, וצבר ניסיון בעבודה ביקבים בארה"ב, צרפת ואוסטרליה. בשבוע שעבר ביקר אלון גונן ביקב וטעם את היינות החדשים של גיא

לכתבה המלאה...

הרשמה לניוזלטר