בתמונה הראשית: יקב הבוטיק לוריא ממושב ספסופה גליל העליון עולה כיתה ובונה באזור תעשייה דלתון יקב משוכלל חדש שייצר תחילה 200,000 בקבוקים ובו מרכז מבקרים מרשים עם מראה לנופים של הר מירון ואגם דלתון. קראו עוד ב'שמענו בין הגפנים 306'. עיצוב פנים והדמיה רויטל אופיר
השבוע בכתבות שלנו: מהפכת הכשרות היא רק תחילת מהפכה נדרשת; מה קורה כשליין קוראים זה בבקבוק הכחול; טעימות טרום ביקבוק של יינות לוריא ואדיר; ביקורות יין – יקב דלתון, יקב רוזה, ואיך פותחים חשבון בבנק היין של פיימונטה. קריאה מהנה