חדש ממבשלת הקראפט בירבזאר: שיכר תפוחים-יוזו

12 שנה נדרשו למשק קלוצמן כדי לגדל את פרי היוזו בישראל ואין לדעת מתי יהיה עוד קטיף, מה שהופך את המשקה לכל כך ייחודי
סיידר שיכר תפוחים 5.1% אלכוהול עם קליפות פרי היוזו שגדל במשק קלוצמן בעמק חפר. 12 ₪ לבקבוק או 79 ₪ לשישייה – עד גמר המלאי

"לשיכר תפוחים-יוזו שלנו יש סיפור יוצא דופן, המשלב חקלאות מקומית בלתי מתפשרת ובישול קראפט מוקפד", אומר ליאור וייס, מייסד ומנכ"ל מבשלת הקראפט בירבזאר. "לראשונה שיתפנו פעולה עם משק ישראלי מקומי, אשר מגדל את פרי היוזו בעמק חפר. שיתוף פעולה זה הוליד סיידר שיכר מרענן, שכולו טעם ישראלי עם 5.1% אלכוהול".

הטוויסט שמרגישים בלגימה נובע מקליפות פרי היוזו. וייס מסביר: "היוזו הינו הדר נדיר ויוקרתי שמקורו במזרח, וגדל באופן בלעדי בארץ במשק קלוצמן שבעמק חפר. שנים רבות לקח לקלוצמנים ללמוד כיצד מגדלים אותו בצורה האידיאלית, וכעת דרך שיתוף פעולה ראשון עם בירבזאר, אנחנו זוכים ליהנות ממנו באופן מושלם".

12 שנה נדרשו למשק קלוצמן כדי לגדל את פרי היוזו בישראל, ואין לדעת מתי יהיה עוד קטיף, מה שהופך את המשקה לכל כך ייחודי. "בשיכר החדש אנחנו משתמשים רק בקליפות היוזו, שמעניקות לו טעם פחות מתקתק עם טוויסט מקורי".

את הטעם החדש ניתן להזמין במארזים מאתר המבשלה,  12 ₪ לבקבוק יחיד או 79 ₪ לשישייה – עד גמר המלאי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר