חומוס גלילי אמיתי

מסננים ומעבירים את החומוס לקערה ומקררים. מוסיפים את הטחינה, השום החתוך, המלח והלימון. צילום רביע ג'השאן
לרגל אירועי פסטיבל הזית של משק משפחת ג'השאן במושב כלנית בכל שבת מ-2.11 עד 23.11.19 מוצע מתכון שעובר מדור לדור במשפחת ג'השאן המייצרת שמן זית

מצרכים

1 קילו גרגרי חומוס בלאדי

1 שקית אבקת אפייה

½ קילו טחינה גולמית

3 שיני שום חתוך

מלח

לימון

אופן ההכנה

משרים את החומוס במשך 12 שעות.

מכניסים  את החומוס עם שקית אבקת אפייה למים ומרתיחים.

אחרי הרתיחה מבשלים 3 שעות על אש נמוכה בסיר מכוסה.

מבשלים עד שהקליפה יורדת בקלות.

מסננים ומעבירים את החומוס לקערה ומקררים.

לאחר מכן מוסיפים את הטחינה, השום החתוך,  המלח והלימון. מכניסים המצרכים למעבד מזון.

מערבלים עד קבלת מרקם חלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר