חומרים ל-4 מנות
למסבחה
2 כוסות חומוס מבושל רך מאוד וחם
1/2 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים מבישול החומוס
4 כפות מיץ לימון
1/2 כף שמן שומשום
1/4 כפית מלח
1/4 כפית כמון
אופן ההכנה
לערבב את הכול.
לשמור במקום חמים.
לירקות המוקפצים
2 שיני שום פרוס
8 יחידות אספרגוס
8 יחידות פטריות שמפניון
חופן פטריות שמגי
8 יחידות פטריות פורטובלה
4 יחידות זוקיני פרוס
1/2 כוס אדממה או אפונים
1 חופן שעועית או אפונת שלג
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
להקפיץ את כל הירקות כ-3 דקות במחבת עם שמן זית.
להגשה
להניח בצלחת 5 כפות מסבחה.
מעליה להניח 5 כפות של ירקות מוקפצים.
לקשט עם אגוזים קלויים וטפטופי שמן זית.
גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? ב-19.3.24 יתקיים "יום מעשים טובים". היכנסו לאתר ושם תמצאו אלפי אפשרויות להתנדבות. שרי אריסון שיזמה יום זה אומרת: "אם נחשוב טוב, נדבר טוב, נעשה טוב ונשמור על היחד – העתיד שלנו יהיה טוב יותר".