חומוס מסבחה חמה של שף שאול בן אדרת עם ירקות מוקפצים

להניח בצלחת 5 כפות מסבחה. מעליה להניח 5 כפות של ירקות מוקפצים. לקשט עם אגוזים קלויים וטפטופי שמן זית. צילום shutterstock
במסגרת יום מעשים טובים ה-18 של עמותת רוח טובה מקבוצת אריסון שיתקיים ב-19.3.24 יגיע שף שאול בן אדרת ל'עמותת לשובע' ויבשל עם מפוני נתיב העשרה, רעים ויד מרדכי ארוחת גורמה עם חומרי גלם בסיסיים למען הנזקקים

חומרים ל-4 מנות

למסבחה

2 כוסות חומוס מבושל רך מאוד וחם

1/2 כוס טחינה גולמית

1 כוס מים מבישול החומוס

4 כפות מיץ לימון

1/2 כף שמן שומשום

1/4 כפית מלח

1/4 כפית כמון

אופן ההכנה

לערבב את הכול.

לשמור במקום חמים.

לירקות המוקפצים

2 שיני שום פרוס

8 יחידות אספרגוס

8 יחידות פטריות שמפניון

חופן פטריות שמגי

8 יחידות פטריות פורטובלה

4 יחידות זוקיני פרוס

1/2 כוס אדממה או אפונים

1 חופן שעועית או אפונת שלג

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל

אופן ההכנה

להקפיץ את כל הירקות כ-3 דקות במחבת עם שמן זית.

להגשה

להניח בצלחת 5 כפות מסבחה.

מעליה להניח 5 כפות של ירקות מוקפצים.

לקשט עם אגוזים קלויים וטפטופי שמן זית.

גם אתם רוצים לעשות משהו למען הזולת? ב-19.3.24 יתקיים "יום מעשים טובים". היכנסו לאתר ושם תמצאו אלפי אפשרויות להתנדבות. שרי אריסון שיזמה יום זה אומרת: "אם נחשוב טוב, נדבר טוב, נעשה טוב ונשמור על היחד – העתיד שלנו יהיה טוב יותר".

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר