חטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז

מוסיפים לקערת שיבולת השועל את פצפוצי האורז, הקוקוס והקינמון. מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה. צילום דרך החושים
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר, מציעה מתכון לחטיף שיבולת שועל ופצפוצי אורז, כזה שגם ילדים יאהבו. להנאה ביתית חורפית ומספק תחושת שובע ובריאות

חומרים

1 כוס פצפוצי אורז מלא

1/4 כוס שיבולת שועל

3/4 כוס מים חמים

2 כפות פתיתי קוקוס

2 כפות סילאן טבעי 100% תמרים

1/2 כפית אבקת קינמון

מנג'טים (גביעי נייר)

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את שיבולת השועל, המים החמים והסילאן.

מניחים ל-5 דקות.

מועכים בעזרת האצבעות את רוב פצפוצי האורז.

מוסיפים לקערת שיבולת השועל את פצפוצי האורז, הקוקוס והקינמון.

מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.

יוצרים עיגולים בגודל הרצוי.

מניחים כל עיגול במנג'ט.

מכניסים למקפיא ל-10 דקות לפני האכילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר