חומרים
1 כוס פצפוצי אורז מלא
1/4 כוס שיבולת שועל
3/4 כוס מים חמים
2 כפות פתיתי קוקוס
2 כפות סילאן טבעי 100% תמרים
1/2 כפית אבקת קינמון
מנג'טים (גביעי נייר)
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את שיבולת השועל, המים החמים והסילאן.
מניחים ל-5 דקות.
מועכים בעזרת האצבעות את רוב פצפוצי האורז.
מוסיפים לקערת שיבולת השועל את פצפוצי האורז, הקוקוס והקינמון.
מערבבים היטב עד קבלת עיסה אחידה.
יוצרים עיגולים בגודל הרצוי.
מניחים כל עיגול במנג'ט.
מכניסים למקפיא ל-10 דקות לפני האכילה.