1/2 ק"ג חיטה
2 בצלים קלופים
2 שיני שום קלופות
1 גזר קלוף
1 כרישה קלופה
1 זר פטרוזיליה קצוצה דק
2 כפות שמן זית
ליטר וחצי מים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
1. משרים את החיטה בסיר עם מים קרים במשך שעתיים.
2. חותכים את הירקות לקוביות קטנות.
3. מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את הירקות עד שמזהיבים ומוסיפים את החיטה.
4. מוסיפים את המים ומבשלים על אש נמוכה עד שהנוזלים מתאדים.
5. מוסיפים מלח פלפל פטרוזיליה קצוצה ומטפטפים שמן זית מעל