חמין צמחוני בריא של רויטל אדמוני

הניחו את החומוס והשעועית בתחתית סיר חמין. הוסיפו את הירקות המקולפים והחתוכים. צילום מרויטל אדמוני
רויטל אדמוני – מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר מציעה מתכון מתאים לשבת ולכול יום קר. ארוחה מלאה ומזינה שמוכיחה כי ניתן ליהנות ממנות מסורתיות תוך שמירה על אורח חיים בריא

רכיבים

1 כוס חומוס יבש

1 כוס שעועית לבנה יבשה

3 תפוחי אדמה בינוניים

2 בטטות גדולות

3 גזרים בינוניים

2 קישואים גדולים

2 בצל גדול

4 שיני שום

1 כפית כורכום

1 כפית פפריקה

מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

השרו את החומוס והשעועית לילה קודם.

הניחו את החומוס והשעועית בתחתית סיר חמין.

 הוסיפו את הירקות המקולפים והחתוכים.

הוסיפו תבלינים בהתאם.

מלאו את הסיר במים עד כיסוי הירקות.

השאירו לבישול למשך הלילה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר