חציל קלוי ברוטב צ'ימיצ'ורי וטחינה

חורצים מסביב לחצילים 2-3 חריצים. מניחים על גחלים או על אש חשופה או על כיריים. מסובבים כל 2-3 דקות עד שמתרככים
השף הפרטי רונן ורה מציע מתכון קליל ומהיר להכנה למנת פתיחה טעימה ובריאה

מצרכים ל-10-12 סועדים

3 חצילי בלאדי

אופן ההכנה

חורצים מסביב לחצילים 2-3 חריצים.

מניחים על גחלים או על אש חשופה או על כיריים.

מסובבים כל 2-3 דקות עד שמתרככים.

מניחים למעט צינון.

מקלפים.

פותחים עם סכין לצדדים.

מזלפים טחינה ופס צ'ימיצ'ורי (הנה המתכון).

מצרכים לרוטב צ'ימיצ'ורי

2 פלפלים אדומים קצוצים

1 פלפל כתום קצוץ

1פלפל צהוב קצוץ

1 צרור פטרוזיליה קצוץ

½ צרור כוסברה קצוץ

1 בצל סגול בינוני קצוץ

2 כוסות שמן זית

½ כוס שמן קנולה לכיסוי

5 כפות חומץ

2 כפות מלח

אופן הכנת הרוטב

מערבבים הכול לתערובת אחידה

יוצקים מעל החציל.

השף הפרטי רונן ורה – ראו כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר