מצרכים
2 חצילים בינוניים קלופים
3 ביצים
250 גרם קמח
1/2 כוס מים
10 גרם מלח
10 גרם אבקת שום
10 גרם פלפל שחור
כמון לפי הטעם
300 גרם פירורי לחם
400 גרם פירורי פנקו
100 גרם שומשום
אופן ההכנה
קולפים את החצילים ופורסים לפרוסות בעובי 3 ס"מ.
יוצקים לקערה את הקמח, ביצים, מים והתבלינים.
מערבבים יחד עד לקבלת בלילה אחידה.
מערבבים בנפרד את פירורי הלחם, פנקו, שומשום והמלח.
טובלים את החצילים אחד אחד לתוך הבלילה הרטובה.
לאחר מכן טובלים בתערובת הפנקו ומטגנים.
הצעת הגשה
מניחים את החציל בפנקו על מצע של טחינה.
מעל יוצקים מעט צ'ימיצ'ורי.