רוטב צ'ימיצ'ורי אל גאוצ'ו

להכנת ליטר רוטב חומרים: 1 ק"ג פטרוזיליה טרייה קצוצה גס½ ק"ג בצלי שאלוט קצוצים גס½ ק"ג פלפל צ'יפוטלו קצוצה גס350 מ"ל שמן קנולה איכותי250 מ"ל חומץ בן יין לבן200 גר' שום כתוש טרי20 גר' מלח דק10 גר' פלפל לבןקורט אורגנוקורט שאטה גרוסאופן ההכנה:מניחים את הגמבה והבצל בקערה גדולה. מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב. מאחסנים בקרור בכלי סגור לשלושה ארבעה ימים. חשוב! אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר שנח במקרר ארבעה ימים. *צ'ימיצ'ורי חריף אש – מעבירים מהצ'ימיצ'ורי המוכן רבע מכמות הרוטב לכלי נקי, קוצצים במעבד מזון 3-2 פלפלים צ'ילי חריפים (בינוניים) ומוסיפים לתערובת.ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

להכנת ליטר רוטב

חומרים:
1 ק"ג פטרוזיליה טרייה קצוצה גס
½ ק"ג בצלי שאלוט קצוצים גס
½ ק"ג פלפל צ'יפוטלו קצוצה גס
350 מ"ל שמן קנולה איכותי
250 מ"ל חומץ בן יין לבן
200 גר' שום כתוש טרי
20 גר' מלח דק
10 גר' פלפל לבן
קורט אורגנו
קורט שאטה גרוס

אופן ההכנה:
מניחים את הגמבה והבצל בקערה גדולה.
מוסיפים את הפטרוזליה הקצוצה.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומערבבים היטב.
מאחסנים בקרור בכלי סגור לשלושה ארבעה ימים.

חשוב! אין להגיש צ'ימיצ'ורי שהוכן באותו יום! צ'ימיצ'ורי ראוי וטעים יותר להגשה לאחר שנח במקרר ארבעה ימים.

*צ'ימיצ'ורי חריף אש – מעבירים מהצ'ימיצ'ורי המוכן רבע מכמות הרוטב לכלי נקי, קוצצים במעבד מזון 3-2 פלפלים צ'ילי חריפים (בינוניים) ומוסיפים לתערובת.


ממתכוני "מעריב גורמה קיץ 2005"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר