טורטיז'ה

הקדמהטורטיז'ה הינה למעשה אומלט ארגנטינאי, למרות שאני יודעת שגם האיטלקים אוכלים אותה דומה מאוד. לטורטיז'ה כמו שאני מכירה אותה,יש המוסיפים שמנת למסה ויש האוהבים אותה כמו שהיא. החומרים הדרושים2 בצלים בינוניים,פרוסים לשמיניות 4 תפו"א קלופים,מבושלים וחתוכים לרבעים (או שמיניות אם הם גדולים יותר) 3 כפות שמן זית 4 בייצים טרופות 1 כף פטרוזיליה קצוצה בזיליקום קצוץ לפי הטעם מלח,פלפל לבן.הוראות הכנהמחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב. מוסיפים את תפו"א, המלח והפלפל ומטגנים עוד כ-10 דקות עד שהתפו"א מטוגנים היטב אך לא שרופים. מגבירים את הלהבה,מוסיפים את הביצים הטרופות כשהתערובת מתחילה להתקרש, מנמיכים את האש ומוסיפים את עשבי התבלין. הופכים למספר דקות.

הקדמה
טורטיז'ה הינה למעשה אומלט ארגנטינאי, למרות שאני יודעת שגם האיטלקים אוכלים אותה דומה מאוד.
לטורטיז'ה כמו שאני מכירה אותה,יש המוסיפים שמנת למסה ויש האוהבים אותה כמו שהיא.

החומרים הדרושים
2 בצלים בינוניים,פרוסים לשמיניות
4 תפו"א קלופים,מבושלים וחתוכים לרבעים (או שמיניות אם הם גדולים יותר)
3 כפות שמן זית
4 בייצים טרופות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
בזיליקום קצוץ לפי הטעם
מלח,פלפל לבן.

הוראות הכנה
מחממים את שמן הזית במחבת, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב.

מוסיפים את תפו"א, המלח והפלפל ומטגנים עוד כ-10 דקות עד שהתפו"א מטוגנים היטב אך לא שרופים.

מגבירים את הלהבה,מוסיפים את הביצים הטרופות כשהתערובת מתחילה להתקרש, מנמיכים את האש ומוסיפים את עשבי התבלין.

הופכים למספר דקות.



כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר