טראפלס כשרים לפסח

לחתוך לריבועים ולגלגל באבקת קקאו, סוכר, קוקוס או כל דבר אחר שאוהבים. צילום מתוק מהלב
מתכון כשר לפסח עם טוויסט מעניין וטעים מאת ניצה יצחק "מתוק מהלב" – סטודיו נעים וחוויתי ביהוד שמלמד אפייה או שיפור יכולת אפייה בקבוצות קטנות או בזוגות. חדש: קורס דיגיטלי

רכיבים

100 מ"ל שמנת מתוקה

230 גרם שוקולד מריר

30 גרם חמאה

אופן ההכנה

להמיס במיקרו את השוקולד עם השמנת.

להוסיף את הברנדי ואת החמאה.

לצקת לתבנית ולקרר.

להוציא מהקירור.

לחתוך לריבועים.

לגלגל באבקת קקאו, סוכר, קוקוס או כל דבר אחר שאוהבים.

 

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר