כדור גבינה עטוף פיצוחים

מגישים את כדור הגבינה לצד לחם קלוי, קרקרים, ריבות, פירות טריים וירקות
מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון מקורי לכדור גבינת רוקפור בתוספת גבינת פרמזן או קשקבל ועטוף פיצוחים בשילוב אוכמניות קצוצות

רכיבים

200 גבינת שמנת 25%

100 גרם גבינת רוקפור

6 כפות גבינת פרמזן או קשקבל, מגוררת דק

100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר

מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם

לציפוי

אוכמניות קצוצות

טימין טרי

שקדים קלויים קצוצים

אופן ההכנה

מניחים את כל הגבינות בקערה בינונית.

מוסיפים חמאה מרוככת ומערבבים במזלג תוך ריסוק גבינת הרוקפור לתוך התערובת.

מצננים במקרר כ- 120 דקות עד שהתערובת מתקשה.

מפזרים את האגוזים והחמוציות הקצוצות על צלחת שטוחה או על נייר אפייה.

מוציאים את תערובת הגבינות מהמקרר.

בידיים עם כפפות חד פעמיות יוצרים כדור גבינות.

מגלגלים אותו בתערובת בשקדים והחמוציות עד שמכוסה היטב ובאופן שווה באגוזים.

מצננים במקרר עד ההגשה.

הגשה

מגישים את כדור הגבינה לצד לחם קלוי, קרקרים, ריבות, פירות טריים וירקות.

מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר