רכיבים
200 גבינת שמנת 25%
100 גרם גבינת רוקפור
6 כפות גבינת פרמזן או קשקבל, מגוררת דק
100 גרם חמאה בטמפרטורת החדר
מעט מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לציפוי
אוכמניות קצוצות
טימין טרי
שקדים קלויים קצוצים
אופן ההכנה
מניחים את כל הגבינות בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מרוככת ומערבבים במזלג תוך ריסוק גבינת הרוקפור לתוך התערובת.
מצננים במקרר כ- 120 דקות עד שהתערובת מתקשה.
מפזרים את האגוזים והחמוציות הקצוצות על צלחת שטוחה או על נייר אפייה.
מוציאים את תערובת הגבינות מהמקרר.
בידיים עם כפפות חד פעמיות יוצרים כדור גבינות.
מגלגלים אותו בתערובת בשקדים והחמוציות עד שמכוסה היטב ובאופן שווה באגוזים.
מצננים במקרר עד ההגשה.
הגשה
מגישים את כדור הגבינה לצד לחם קלוי, קרקרים, ריבות, פירות טריים וירקות.
מתכונים יצירתיים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה