מצרכים:
כנפיים (15 יח')
3 תפו"א חתוך לקוביות
בקבוק רוטב צ'ילי שום של יד מרדכי
אופן ההכנה:
מערבבים כנפיים עם קוביות תפוח האדמה ובקבוק רוטב צ'ילי מתוק.
אופים ב- 220 מעלות במשך 25 דקות.
צילום אפיק גבאי
מצרכים:
כנפיים (15 יח')
3 תפו"א חתוך לקוביות
בקבוק רוטב צ'ילי שום של יד מרדכי
אופן ההכנה:
מערבבים כנפיים עם קוביות תפוח האדמה ובקבוק רוטב צ'ילי מתוק.
אופים ב- 220 מעלות במשך 25 דקות.
צילום אפיק גבאי