כריכים קצת שונים לבית הספר

חותכים את החציל והקישוא לפרוסות ומטגנים אותם מעט
אחלה של שטראוס מציעה לקראת החזרה לבית ספר מתכונים לכריכים מיוחדים יותר מהשגרתיים

כריך סביח

מצרכים

לחמניה

מטבוחה כמו של אחלה

חציל

ביצה קשה

קישוא

חומוס כמו של אבי תטבילה

אופן ההכנה

מורחים מטבוחה על צד אחד של הלחמניה.

חותכים ביצה קשה לפרוסות ושמים על המטבוחה.

חותכים את החציל והקישוא לפרוסות ומטגנים אותם מעט.

מורחים חומוס על החלק השני של הלחמניה.

מוסיפים פרוסות של גבינה בולגרית וזיתים שחורים
מוסיפים פרוסות של גבינה בולגרית וזיתים שחורים. צילום סטודיו שטראוס

כריך בולגרית

מצרכים

לחמניה

חומוס כמו אחלה (אפשר ללא חומר משמר)

1 עגבניה

גבינה בולגרית

זיתים שחורים חתוכים לפרוסות

עלי תרד כמו של טעם הטבע

אופן ההכנה

מורחים חומוס על צד אחד של הלחמניה.

חותכים את העגבניה לפרוסות ומניחים על החומוס.

מוסיפים פרוסות של גבינה בולגרית וזיתים שחורים.

מניחים מעל הזיתים עלי תרד.

מכינים ביצת עין ומניחים אותה בתוך הלחמניה
מכינים ביצת עין ומניחים אותה בתוך הלחמניה. צילום סטודיו שטראוס

כריך ביצת עין ופלפלים קלויים

מצרכים

לחמניה

פלפלים קלויים כמו של אחלה

חומוס כמו של אחלה

2-3 עגבניות שרי

זיתים ירוקים חתוכים לפרוסות

1 ביצה

פלפל שחור ומלח

אופן ההכנה

שמים על צד אחד של הלחמניה פלפלים קלויים.

מורחים חומוס על החלק השני של הלחמניה.

חותכים את עגבניות השרי לפרוסות ושמים על החלק של החומוס.

מוסיפים זיתים מעל עגבניות השרי.

מכינים ביצת עין ומניחים אותה בתוך הלחמניה.

מוסיפים פלפל שחור ומלח לפי הטעם.

מכינים מהביצה חביתה ושמים על צד אחד של הלחמניה
מכינים מהביצה חביתה ושמים על צד אחד של הלחמניה. צילום סטודיו שטראוס

כריך חביתה עם קולסלאו

מצרכים

לחמניה

קולסלאו כמו של אחלה

1 עגבניה

1 מלפפון

ביצה

אופן ההכנה

מורחים סלט קולסלאו על שני צדי הלחמניה.

מכינים מהביצה חביתה ושמים על צד אחד של הלחמניה.

חותכים את העגבניה לפרוסות ומניחים על החביתה.

חותכים פרוסות מלפפון ומוסיפים ללחמניה.

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר