לפי אסם, רוטב טריאקי ישדרג את מנות החג יחד עם אטריות האורז המרובעות שיעניקו חוויה אסייתית. לאחר הבישול האטריות מתגלגלות סביב עצמן, ומתקבלת צורה של גליל שמוסיף למנה מראה ומרקם מיוחד.
אסם-נסטלה גם מחזירה לשוק את רוטב הבסיס, שיכול להוות בסיס לרטבים שונים ומגוונים. ניתן להוסיף לו רכיבים כמו סויה, חלב קוקוס או שמן זית ופלפל, וכך לשדרג את מנות החג.
חידוש נוסף: חטיף טורטייה אפוי על בסיס תירס, המכיל 7 קלוריות ליחידה. חטיפי הטורטיות פריכים וקריספיים, ובאסם אומרים כי הם יכולים להוות תחליף ללחם בפסח.
כשרות האטריות: בית יוסף לפסח אוכלי קטניות, כשרות הרטבים: בית יוסף ורבנות מקומית שדרות לאוכלי קטניות, כשרות החטיף: רבנות ראשל"צ לאוכלי קטניות. להשיג ברשתות השיווק.