לביבות טונה בטטה ותפוחי אדמה

מצרכים:3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן קנולה (מסוננות. כדאי לשמור את השמן בצד לטיגון, ולהוסיף שמן קנולה בעת הטיגון על פי הצורך)3 ביציםתפוח אדמה גדול, שבושל במים והתרכךבטטה בינונית, שבושלה במים והתרככה2 כפיות מלח 1 כפית אבקת שום1 בצל גדול קצוץ דקקמח לבן (לציפוי הלביבות)אופציונלי: לערבב 1 גביע יוגורט לבן 4.5% ועירית קצוצה בקערית, ולהגיש לצד הלביבות.אופן ההכנה:מחממים את השמן במחבת רחבה. לוקחים כף מהתערובת, מניחים בצלחת קמח, יוצרים לביבה ומשטחים.מניחים במחבת ומטגנים כל צד עד שמשחים.מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

מצרכים:
3 קופסאות טונה סטארקיסט בשמן קנולה (מסוננות. כדאי לשמור את השמן בצד לטיגון, ולהוסיף שמן קנולה בעת הטיגון על פי הצורך)
3 ביצים
תפוח אדמה גדול, שבושל במים והתרכך
בטטה בינונית, שבושלה במים והתרככה
2 כפיות מלח
1 כפית אבקת שום
1 בצל גדול קצוץ דק
קמח לבן (לציפוי הלביבות)
אופציונלי: לערבב 1 גביע יוגורט לבן 4.5% ועירית קצוצה בקערית, ולהגיש לצד הלביבות.

אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת רחבה.
לוקחים כף מהתערובת, מניחים בצלחת קמח, יוצרים לביבה ומשטחים.
מניחים במחבת ומטגנים כל צד עד שמשחים.
מניחים על נייר סופג ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר