מצרכים:
1 בטטה מקולפת ומגורדת
1 תפוח אדמה מקולף ומגורד
1 כרישה, חלק לבן מגורד או חתוך דק
1 בצל לבן חתוך לקוביות קטנות
2 חלמונים
1 כוס פנקו (פירורי לחם יפניים)
מלח פלפל
מעט גרגירי קצח
קורט אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
מאדים את הבצל עד להשחמה במחבת חמה עם מעט שמן.
מוסיפים את הכרישה.
מניחים בצד.
מוסיפים לתוך קערה את שאר החומרים חוץ מהפנקו והקצח.
מערבבים לתערובת אחידה.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
בקערה נוספת מערבבים פנקו וקצח.
יוצרים לביבות בגודל הרצוי.
מצפים בתערובת הפנקו ומטגנים עד להשחמה.
להגשה:
מזלפים טחינה גולמית מלאה מעל.
מסעדת קיטשן בר – כשרה בהשגחת רבנות נתניה
גיבורי ישראל 7 א.ת. פולג נתניה – סמוך לאיקאה. 09-8356789