לחמעג'ון הודו

מניחים את עיגולי הבצק בתבנית ועורמים מהמלית עליהם
מתכון מטעם המועצה לענף הלול המקדמת את בשר ההודו בישראל. מיועד ל-6-10 מאפים בהתאם לגודל

מצרכים לבצק

1/2 ק"ג קמח לבן או קמח לחם

1 כף שטוחה שמרים יבשים

1 כפית סוכר

300 מ״ל (כוס ורבע) מים חמים

2 כפיות מלח

2 כפות שמן זית

חומרים למלית

1/2 ק"ג שווארמה הודו טחון

1 בצל סגול קצוץ

2 שיני שום כתושות

1 כפית פפריקה

חצי כפית כמון

מלח

פלפל לבן

2 עגבניות קצוצות

1 כף רסק עגבניות

2 כפות שמן זית

2 כפות פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה

מערבלים את כל חומרי הבצק.

לשים עד לקבלת בצק חלק וגמיש.

מכסים ומתפיחים כשעתיים להכפלת הנפח.

מערבבים את חומרי המלית.

מחלקים את הבצק ל-10-6 חלקים שווים.

מרדדים את הבצק למעין פיתות.

מניחים את עיגולי הבצק בתבנית ועורמים מהמלית עליהם. מתפיחים עוד כחצי שעה.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

אופים 12 דקות או עד שהמאפים אפויים כהלכה.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר