מדיאס (סירות קישואים ממולאים בגבינה)

מצרכים (10 יח')1 ק"ג קישואים בינוניים אך לא עבים4 ביצים1 כוס קמח200 ג' גבינה צהובה מפוררת200 ג' גבינה בולגריתקורט אגוז מוסקטקורט פלפל שחוראופן ההכנהבעזרת מזלג חורצים לאורך כל הקישוא את הקליפה.חותכים את הקישואים במרכז לשני חצאים ומורידים את העוקץ ואת הרגל משני הצדדים. חותכים את הגלילים שקיבלנו לחצי ומרוקנים את מרכז החצאים כך שתתקבל סירה. בקערה בנפרד מערבבים 2 ביצים, ואת כל הגבינות עם התבלינים. ממלאים את הסירות במילוי.מכינים 2 קערות, אחת עם הקמח ואחת עם הביצים, טובלים את הסירות בתוך הקמח, אחר כך בביצים ומטגנים בשמן עמוק חם. מצננים ומגישים בלווית יוגורט חמוץ.אפשרות נוספת לשים רוטב עגבניות סלסה ולצקת מעל הממולאים ולבשל למשך 10 ד' עם רוטב העגבניות.

מצרכים (10 יח')
1 ק"ג קישואים בינוניים אך לא עבים
4 ביצים
1 כוס קמח
200 ג' גבינה צהובה מפוררת
200 ג' גבינה בולגרית
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה
בעזרת מזלג חורצים לאורך כל הקישוא את הקליפה.

חותכים את הקישואים במרכז לשני חצאים ומורידים את העוקץ ואת הרגל משני הצדדים.

חותכים את הגלילים שקיבלנו לחצי ומרוקנים את מרכז החצאים כך שתתקבל סירה.

בקערה בנפרד מערבבים 2 ביצים, ואת כל הגבינות עם התבלינים. ממלאים את הסירות במילוי.

מכינים 2 קערות, אחת עם הקמח ואחת עם הביצים, טובלים את הסירות בתוך הקמח, אחר כך בביצים ומטגנים בשמן עמוק חם.

מצננים ומגישים בלווית יוגורט חמוץ.

אפשרות נוספת לשים רוטב עגבניות סלסה ולצקת מעל הממולאים ולבשל למשך 10 ד' עם רוטב העגבניות.





כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר