מצרכים ל-6 מנות
4 כפות שמן זית
1 חבילת נתחי סויה דמוי עוף כמו של טבעול
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 בצל אדום חתוך לקוביות
2 שיני שום כתושות
1 סלסלת פטריות קצוצות
1/4 כרוב לבן פרוס לרצועות דקות
1 גזר חתוך למקלונים
פלפל ירוק חריף פרוס לפרוסות (אופציונלי(
100 גרם נודלס מבושלים
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1/4 כוס רוטב סויה קלאסי כמו של אסם
1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה (30 דקות)
מחממים 2 כפות שמן בווק.
מוסיפים את נתחי הסויה דמוי עוף.
מקפיצים 4-5 דקות עד שמתחילים להזהיב מעט.
מורידים מהאש ושומרים בצד בקערה.
מחזירים את הווק לאש חזקה.
מוסיפים עוד 2 כפות שמן ומחממים היטב.
מוסיפים את כל הירקות )אין חשיבות לקושי הירקות).
מקפיצים כ- 3-4 דקות עד שהירקות חמים.
מוסיפים את נתחי הסויה הצמחוניים לווק.
מערבבים בקערה קטנה סויה, צ'ילי ומיץ לימון,.
מוסיפים לווק ומערבבים.
מוסיפים את הנודלס.
הגשה
מקפיצים עוד 2-3 דקות ומעבירים לכלי הגשה.
מפזרים מעט כוסברה מעל ומגישים מיד.