מקלות שניצל אפויים

טובלים כל רצועת עוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם. צילום נמרוד סונדרס
מותג מאסטר שף מציג מתכון של מקלות שניצל אפויים קריספיים וטעימים שהילדים יאהבו לארוחת צהריים או כנשנוש לגדולים ולאורחים יחד עם בירה טובה

רכיבים ל-3-4 מנות

1 חזה עוף שלם

4 ביצים

1 כוס קמח

2 כוסות פירורי לחם כמו של מאסטר שף

1 כפית מלח

1 כפית אבקת שום

1 כפית פפריקה

1/4 כפית פלפל שחור

1/2 כפית אורגנו יבש (אופציונלי)

להגשה

קטשופ

מיונז כמו של מאסטר שף

צילום נמרוד סונדרס
צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

מחממים תנור ל-190 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות כמו שניצלונים.

שוברים את הביצים לקערה רחבה וטורפים.

מכינים קערה עם הקמח ועוד קערה עם פירורי הלחם.

מוסיפים לקערת פירורי הלחם את כל התבלינים ומערבבים.

טובלים כל רצועת עוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולבסוף בפירורי הלחם.

מסדרים על גבי התבנית.

אופים כ-20 דקות עד הזהבה יפה.

הופכים לצד שני באמצע האפייה.

מגישים מיד עם קטשופ ומיונז.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר