קראנץ' כרובית עם מיונז הולנדי

מותג מאסטר שף מתכון קל להכנה שתמיד גורף מחמאות עם ציפוי קראנצ'י של טעמים מהעולם: מיונז הולנדי אמיתי, חרדל דיז'ון צרפתי ורוטב סויה מסורתי. המתכון לרגל השקת מיונז לחיץ של המותג

מצרכים

1 כרובית שלמה מנוקה מעלים לאחר בישול של 10 דקות במים רותחים עם 1 כף מלח

4 כפות גדושות מיונז הולנדי כמו של מאסטר שף

1 כף גדושה חרדל דיז'ון צרפתי כמו של מאסטר שף

3 כפות רוטב סויה מסורתי

1 כפית פלפל

1 כפית מלח

2 כוסות פירורי לחם  פנקו

¼ כוס עירית קצוצה

100 גרם פרמז'ן מגורר דק

להגשה

רוטב צ'ילי מתוק

אביזרים

קערה גדולה ועמוקה

תבנית אפייה

צילום אפיק גבאי

אופן ההכנה

מערבבים בקערה את המיונז, החרדל, הסויה, המלח והפלפל.

עוטפים את הכרובית היטב במרינדה.

בקערה עמוקה מערבבים פירורי לחם, עירית קצוצה ופרמז'ן מגורר דק.

עוטפים את הכרובית בציפוי.

מניחים על תבנית מרופדת  בנייר אפייה.

אופים בחום של 200 מעלות כ- 40 דקות ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר