מצרכים
1 בצל יבש
400 גרם של גזר
1 פחית חלב קוקוס
שורש ג'ינג'ר טרי
שמן זית
מלח
מעט שקדים קלויים ופטרוזיליה לקישוט
אופן ההכנה
קוצצים את הבצל ומטגנים עד שהופך לשקוף.
חותכים את הגזר לפרוסות עבות ומוסיפים אותן לסיר יחד עם הבצל.
מכסים במים, מביאים לרתיחה וממתינים שהגזרים יתרככו.
מוסיפים את חלב הקוקוס וכפית קליפת ג'ינג'ר מגוררת.
מסירים מהאש וטוחנים.
הגשה
מגישים עם מעט מלח לפי הטעם, שקדים קלויים ופטרוזיליה.
מתכונים נוספים תוכלו למצוא בעמוד הפייסבוק של Teka