מתכון פטנט של ג'קי אזולאי למלאווח סינייה עם טחינה

מפזרים על כל יחידת מלאווח 2-3 כפות טחינה מעל הבשר. מכניסים את המלאווח לתנור לכ-5 דקות אפייה עד שהטחינה מוקרמת. צילום שניר סופגי גואטה
הבשלנית ג'קי אזולאי מציעה עבור יצרנית הטחינה 'אחוה' מתכון למנה פשוטה וקלה להכנה שהינה משביעה וטעימה. 10 דקות עבודה ויש לכם ארוחה מהנה למשפחה

מצרכים ל-6 מנות

1 חבילה מלאווח מופשר (6 יחידות)

1 בצל קצוץ

1/2 ק"ג בשר טחון

צרור פטרוזיליה

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1/4 כפית מלח

1/4 פלפל שחור

לטחינה

1/2 כוס טחינה גולמית מלאה כמו של 'אחוה'

1 לימון סחוט למיץ

1/2 כוס מים

1/4 כפית מלח

להגשה

2 כפות צנוברים

2 עגבניות מגורדות

צרור פטרוזיליה קצוצה

צילום שניר סופגי גואטה

אופן ההכנה

מטגנים בצל עד הזהבה.

מוסיפים את הבשר והתבלינים.

ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב.

לאחר שכל הבשר משנה את צבעו מוסיפים פטרוזיליה קצוצה. מטגנים עוד 2-3 דקות.

במחבת יצוקה וחמה מכינים את המלאווח כמעט עד הסוף.

מורידים את המלאווח מהאש.

מניחים עליו ממלית הבשר.

מכינים את הטחינה

בקערה מערבבים טחינה גולמית, מיץ לימון, מים ומלח.

השלמת המנה

מפזרים על כל יחידת מלאווח 2-3 כפות טחינה מעל הבשר.

מכניסים את המלאווח לתנור לכ-5 דקות אפייה עד שהטחינה מוקרמת.

מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה.

מגישים לצד עגבניות מגורדות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר