אוזני המן במילוי ממרח תמרים

ממלאים את העיגולים שקרצנו ב-8 גרם ממילוי התמרים ומקפלים לאוזן המן. צילום אסף לוי
מתכון של גיא בסיס הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה גרג לאוזני המן עשויות מבצק פריך איכותי ומאופיינים בטעם ביתי. להשיג ב-120 סניפי הרשת ברחבי הארץ. מחיר יחידה 3 ₪

מרכיבים למלית

830 גרם ממרח תמרים

3 גרם קינמון

35 גרם שמן קנולה

20 גרם גרידת תפוז

110 גרם אגוזי מלך (קלויים וקצוצים דק)

מרכיבים לבצק

300 גרם חמאה

185 גרם אבקת סוכר

60 גרם אבקת שקדים

500 גרם קמח

4.5 גרם מלח

2 ביצים

אופן ההכנה

לערבב את כל חומרי המלית יחד.

הכנת הבצק

להכניס את כל החומרים למיקסר וללוש כ-5 דקות במהירות.

צריך להתקבל מרקם שטרוייזל, שבו כל החמאה נספגה.

להוסיף למיקסר את הביצים תוך כדי בחישה, ולערבב כ- 5 דקות עד לקבלת בצק אחיד.

לתת לבצק לנוח חצי שעה במקרר מכוסה בניילון נצמד.

מרדדים את הבצק לעובי 3 מ"מ וקורצים עיגולים של 8 ס"מ (קוטר).

ממלאים את העיגולים שקרצנו ב-8 גרם ממילוי התמרים, ומקפלים לאוזן המן.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות ואופים כ- 12 דקות.

לצנן ולהגיש עם מעט אבקת סוכר מעל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר