נתחי סלמון אפויים עם תפוחי אדמה וזוקיני

הכניסו לתנור למשך 15-17 דקות כשלאחר 5 דקות אפייה הסירו את נייר האלומיניום והמשיכו לאפות בלעדיו. הניחו כל מנה במרכז צלחת אישית והגישו לסועדים
המומחים של מותג מכשירי החשמל הבינלאומי Beko מציעים מנה עיקרית לארוחות ראש השנה וחגי תשרי בהם מחפשים מתכונים חדשים, קלים וטעימים שלא ישאירו את האורחים אדישים למראה ולטעם של המנות

רכיבים

נתחי דג סלמון כמספר הסועדים

תרסיס שמן זית

4 תפוחי אדמה גמדיים לכל נתח סלמון

1/2 זוקיני לכל נתח סלמון

2 חצאי פרוסת לימון לכל נתח סלמון

2 שיני שום קלופות לכל נתח סלמון

מלח ופלפל שחור

עלי תימין

אופן ההכנה

חממו תנור ל-180 מעלות

השתמשו בחצי נייר פרגמנט לכל נתח סלמון. קמטו את חצי הנייר וצרו ממנו גומה.

הניחו את כל גומות הנייר בתבנית אפייה.

רססו את פנים הגומה במעט שמן זית.

הניחו בכל גומת נייר משומנת פרוסות מ- ½ זוקיני, 4 תפוחי אדמה גמדיים שטופים, 2 שיני שום קלופות, ומעל עלי תימין.

תבלו במלח ופלפל ורססו מעל עוד מעט שמן זית.

הניחו במרכז הירקות שבכל גומת נייר נתח סלמון טרי ושטוף.

סגרו מעט את קצוות הנייר למרכז הגומה.

כסו את התבנית עם הגומות המלאות בנייר אלומיניום.

הכניסו לתנור למשך 15-17 דקות כשלאחר 5 דקות אפייה הסירו

את נייר האלומיניום והמשיכו לאפות בלעדיו.

הגשה

הניחו כל מנה במרכז צלחת אישית והגישו לסועדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר