מרכיבים לסופגנייה
100 גרם אורז כמו ג'פוניקה
100 גרם אבקת חלב
70 גרם אבקת סוכר
30 גרם פיסטוקים
1/2 כפית קינמון
30 גרם קמח אורז
1 ביצה
10 גרם אבקת אפייה
מרכיבים לסירופ
600 מ"ל מים
750 גרם סוכר
20 מ"ל כיוס מסטיקה
אופן ההכנה
מניחים סיר על אש בינונית עד גבוהה ומבשלים את האורז היטב.
כשמוכן מסירים מהאש ומועכים אותו.
מוסיפים את הסוכר, אבקת חלב, אבקת אפייה, קמח אורז, ביצה, פיסטוקים וקינמון.
יוצרים כדורים קטנים.
יוצקים שמן על מחבת לוהטת ומוסיפים את כופתאות האורז.
מטגנים 5-7 דקות מכל צד עד הזהבה (170 מעלות).
טובלים את הכופתאות בסירופ המסטיקה.
בוזקים פיסטוקים טחונים ומגישים.