רכיבים:
חליטת קוקוס-מלון או חליטת קיווי-תפוח
3 כוסות קמח
שקית אבקת אפיה
4 כפות סוכר
2 ביצים
2 גביעי יוגורט או אשל או לבן
שמן לטיגון
אופן ההכנה:
מכניסים לקערה את הקמח, אבקת האפייה, סוכר, ביצים ויוגורט.
בוחשים היטב עד שמתקבל בצק נוזלי וחלק.
מחממים שמן בסיר עמוק או מורחים מעט שמן במחבת סופגניות.
מחליקים פנימה עיגולי בצק בעזרת כף.
מטגנים מכל צד עד שמתקבל צבע זהוב.
מחכים דקה שיתקרר.
בוזקים אבקת סוכר, ומצפים בחליטת פירות קוקוס-מלון או קיווי-תפוח.
להשיג בחוות דרך התבלינים, בית לחם הגלילית, 04-9533405, ובסניפי הרשת.
צילום ניר עצמון