מצרכים ל-2-4 סועדים
1 חבילת רביולי בטטה כמו של פסטה ריקו
לציפוי
1 ביצה טרופה
1/2 כוס פירורי לחם
50 גרם פתיתי גבינת פרמזן
מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק
מעט צ'ילי חריף יבש
קורט מלח ופלפל שחור
לסלט
צרור עלי חסה או עלי בייבי
1/2 בצל אדום
2 מלפפונים
2 עגבניות
1 פלפל גמבה צהוב
צרור עשבי תיבול שאוהבים
לרוטב ויניגרט הדרים
1/2 כוס שמן זית
6 כפות מיץ לימון
1 כף חרדל דיז'ון גרגירים
1 כף דבש או סילאן
1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)
מעט גרידת תפוז טרי או לימון
קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.
מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.
חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.
בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.
יוצקים את הרוטב מעל הסלט.
מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.