סלט ירקות עם קרוטוני רביולי

חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה. בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב. יוצקים את הרוטב מעל הסלט. מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים. צילום נמרוד סונדרס.
מתכון פשוט וקל להכנה של הבלוגר רון יוחננוב עבור חברת "פסטה ריקו" – סלט ירקות עשיר עם קרוטונים שמכינים עם רביולי פריכים ומתפוצצים בפה שמתאימים כנשנוש או מעל סלט ירקות עם רוטב ויניגרט

מצרכים ל-2-4 סועדים

1 חבילת רביולי בטטה כמו של פסטה ריקו

לציפוי

 1 ביצה טרופה

1/2 כוס פירורי לחם

50 גרם פתיתי גבינת פרמזן

מעט תימין או אורגנו טרי קצוץ דק

מעט צ'ילי חריף יבש

קורט מלח ופלפל שחור

לסלט

 צרור עלי חסה או עלי בייבי

1/2 בצל אדום

2 מלפפונים

2 עגבניות

1 פלפל גמבה צהוב

צרור עשבי תיבול שאוהבים

לרוטב ויניגרט הדרים

1/2 כוס שמן זית

6 כפות מיץ לימון

1 כף חרדל דיז'ון גרגירים

1 כף דבש או סילאן

1 כף חומץ (עדיפות לחומץ תפוחים)

מעט גרידת תפוז טרי או לימון

קורט מלח ופלפל שחור

הכנת קרוטוני הרביולי. צילום נמרוד סונדרס

אופן ההכנה

 מערבבים בקערה את פירורי הלחם יחד עם פתיתי הפרמזן, עשבי התיבול והתבלינים.

מניחים את הרביולי הטריים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

מברישים בביצה ומפזרים מעל את פירורי הלחם המתובלים.

אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות למשך כ-10 דקות או עד הזהבה.

חותכים את הירקות לסלט ומניחים בקערה.

בצנצנת מערבבים את כל המרכיבים לרוטב.

יוצקים את הרוטב מעל הסלט.

מניחים מעל את הקרוטונים ומגישים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר