לזניית רביולי עם תרד וגבינות

מסדרים שכבה נוספת: חבילה של רביולי טרי, רבע מרוטב העגבניות, חצי שני מכמות עלי התרד וחצי גביע רוטב שמנת. צילום רון יוחננוב
"פסטה ריקו" המתמחה בייצור פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית מציעה יחד עם הבלוגר רון יוחננוב מתכון מקורי ללזניית רביולי המורכבת מכיסוני פסטה טרייה ממולאים בגבינות, שכבות של תרד טרי ורוטבי שמנת ועגבניות – הכול בתבנית אחת, קל להכנה וטעים

מצרכים ל-4-6 מנות

2 חבילות רביולי במילוי גבינות כמו של פסטה ריקו

1 חבילת עלי תרד טריים

3 כוסות רוטב עגבניות מוכן (או 3 עגבניות מרוסקות מעורבבות עם 3 שיני שום כתושות, כפית סילאן, מלח ופלפל שחור)

1 גביע רוטב שמנת וגראנה פדנו כמו  של פסטה ריקו

1 כוס גבינת מוצרלה מגורדת

2 עגבניות פרוסות

2-3 עלי תימין

צילום רון יוחננוב

אופן ההכנה

בתבנית יוצקים רבע מכמות רוטב העגבניות.

מניחים מעליו חבילה אחת של רביולי טרי בשכבה אחת (לא מבושלים).

מניחים מעל חצי מכמות עלי התרד (אין צורך לחלוט קודם).

יוצקים מעל חצי מגביע רוטב השמנת.

מסדרים שכבה נוספת: חבילה של רביולי טרי, רבע מרוטב העגבניות, חצי שני מכמות עלי התרד, וחצי גביע רוטב שמנת.

מפזרים מעל הכול גבינת מוצרלה מגורדת וחצי מרוטב העגבניות.

מקשטים בפרוסות של עגבניות חתוכה דק ועלי תימין.

מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לכ-40 דקות ללא כיסוי.

חותכים לפרוסות לזניה ומגישים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר