מצרכים ל-2-4 מנות לפי הרעב
1 חבילה רביולי גבינות כמו של פסטה ריקו
2 מיכלי רוטב שמנת פטריות של פסטה ריקו
200 גרם גבינת צ'דר מגורדת
1/2 כוס פירורי לחם
1 כף תימין
אופן ההכנה
מערבבים יחד 200 גרם גבינת צ׳דר עם שני מיכלים של רוטב שמנת פטריות.
מוסיפים כף תימין.
יוצקים פנימה חבילת רביולי גבינה.
מערבבים הכול היטב.
מפזרים חצי כוס פירורי לחם.
מחלקים לכלים אישיים שניתן להכניס לתנור.
אופים ב-180 מעלות עד הזהבה.
מגישים לצד סלט ירקות רענן.