רביולי מק אנד צ'יז

מערבבים יחד 200 גרם גבינת צ׳דר עם שני מיכלי רוטב שמנת פטריות ומוסיפים כף תימין. צילום אסף אמברם
"פסטה ריקו" – יצרנית פסטה טרייה בשיטה איטלקית מסורתית, מציעה לרגל החופש הגדול מתכון קיצי קליל למק אנד צ'יז, אותו ניתן להכין גם עם הילדים. שילוב של גבינת צ'דר ברוטב שמנת פטריות עם רביולי גבינות טרי. מחלקים למנות, אופים וזה מוכן

מצרכים ל-2-4 מנות לפי הרעב

1 חבילה רביולי גבינות כמו של פסטה ריקו

2 מיכלי רוטב שמנת פטריות של פסטה ריקו

200 גרם גבינת צ'דר מגורדת

1/2 כוס פירורי לחם

1 כף תימין

צילום אסף אמברם

אופן ההכנה

מערבבים יחד 200 גרם גבינת צ׳דר עם שני מיכלים של רוטב שמנת פטריות.

מוסיפים כף תימין.

יוצקים פנימה חבילת רביולי גבינה.

מערבבים הכול היטב.

מפזרים חצי כוס פירורי לחם.

מחלקים לכלים אישיים שניתן להכניס לתנור.

אופים ב-180 מעלות עד הזהבה.

מגישים לצד סלט ירקות רענן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר