פיצה רביולי אפויה

מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות. מפזרים את הגבינה המגורדת וניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס. צילום אסף אמברם
הבלוגר רון יוחננוב מציע עבור "פסטה ריקו" מתכון קל להכנה של פיצה מקורית על בסיס רביולי בטטות מפסטה טרייה, רוטב עגבניות וגבינה, אפויה בתנור

מצרכים ל-4-5 מנות

2 שקיות רביולי בטטה טרייה כמו של פסטה ריקו

150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת

לרוטב העגבניות

2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות

1 כף גדושה רסק עגבניות

2 שיני שום כתושות

1 כפית סילאן או דבש

1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק

קורט מלח ופלפל שחור

צילום אסף אמברם

 אופן ההכנה

מסדרים את הרביולי בתבנית – אין צורך לבשל את הרביולי.

מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות.

מפזרים את הגבינה המגורדת.

ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס.

מחממים תנור ל-200 מעלות.

אופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר