מצרכים ל-4-5 מנות
2 שקיות רביולי בטטה טרייה כמו של פסטה ריקו
150 גרם גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת
לרוטב העגבניות
2 שתי עגבניות בשלות קצוצות או חצי קופסת עגבניות מרוסקות
1 כף גדושה רסק עגבניות
2 שיני שום כתושות
1 כפית סילאן או דבש
1 כף עלי בזיליקום או אורגנו קצוצים דק
קורט מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מסדרים את הרביולי בתבנית – אין צורך לבשל את הרביולי.
מורחים מעל הרביולי את רוטב הפיצה בנדיבות.
מפזרים את הגבינה המגורדת.
ניתן להוסיף תוספות שרוצים כמו בצל, פטריות, תירס.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
אופים כ-15 דקות או עד שהפיצה זהובה והגבינה מותכת. מגישים חם.