סלט פנצנלה

הסלט האיטלקי הכי טעים שיש, וכזה שגם חוסך כסף: אחד המרכיבים העיקריים בו הוא לחם משלשום. קערית גדושה בסלט כזה יכולה לשמש ארוחה קלה או מנה ראשונה משביעה מאוד בארוחה מורכבת יותר.החומרים הדרושיםחצי כיכר לחם כפרי לא טרי6 עגבניות בשלות מאוד1 בצל (עדיף סגול)4 שיני שום קלופות ופרוסות דק20 זיתים שחורים מזן 'קלמטה'חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גסשליש כוס שמן זית כתית מעולה של "עץ הזית בריאות מהטבע"רבע כוס חומץ בלסמימלח ופלפל שחור גרוס, טריאופן ההכנה1. מסירים את קרום הלחם ופורסים לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ.2. חותכים את הבצל לקוביות באותו גודל ואז מפרידים את הגלדים בכל קובייה.מערבבים את כל חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.

הסלט האיטלקי הכי טעים שיש, וכזה שגם חוסך כסף: אחד המרכיבים העיקריים בו הוא לחם משלשום. קערית גדושה בסלט כזה יכולה לשמש ארוחה קלה או מנה ראשונה משביעה מאוד בארוחה מורכבת יותר.

החומרים הדרושים
חצי כיכר לחם כפרי לא טרי
6 עגבניות בשלות מאוד
1 בצל (עדיף סגול)
4 שיני שום קלופות ופרוסות דק
20 זיתים שחורים מזן 'קלמטה'
חצי כוס עלי בזיליקום קצוצים גס
שליש כוס שמן זית כתית מעולה של "עץ הזית בריאות מהטבע"
רבע כוס חומץ בלסמי
מלח ופלפל שחור גרוס, טרי

אופן ההכנה
1. מסירים את קרום הלחם ופורסים לקוביות בגודל 2 על 2 ס"מ.

2. חותכים את הבצל לקוביות באותו גודל ואז מפרידים את הגלדים בכל קובייה.

מערבבים את כל חומרי הסלט. טועמים ומתקנים תיבול. מגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר