סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק ושמן זית

מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka מציעה מתכון לפסטה, המנה שהפכה לשם נרדף לאיטליה אבל מקורה בכלל בסין ותמיד מצליחה להפתיע. מה דעתכם על סלט פסטה רענן עם מוצרלה, אספרגוס וארטישוק?

רכיבים

500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית

אספרגוס

פחית של לבבות ארטישוק

מעט עגבניות שרי

100 גרם מיני מוצרלה

עלי בזיליקום טריים

שמן זית בכבישה קרה

מלח ופלפל

אופן ההכנה

בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח.

סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.

בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך.

חתכו אותו לחתיכות באורך 1 ס"מ.

חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי.

הוסיפו לפסטה עם שאר הרכיבים.

קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית, מלח ופלפל.

מתכונים נוספים בעמוד הפייסבוק של החברה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר