סלמון מקורמל על סלט אטריות יפני

מתכון של שף אבי ביטון עבור חברת אחוה, בשימוש בטחינה גולמית של החברה. מנה שקלת להכין ומתאימה לארוחת צהרים או ערב ולאירוח חגיגי

מצרכים ל-2 מנות

2 פרוסות פילה סלמון

2 כפות סילאן

1/4 כפית חרדל

2 כפות סויה

1 כף שמן זית

קורט מלח

קורט פלפל

לסלט

2 כוסות אטריות ביצים

צרור כוסברה

צרור בצל ירוק

2 גזר חתוך לגפרורים

2 פלפל אדום פרוס דק

1 צ'ילי טרי

חופן בוטנים

לוויניגרט

1/4 כוס טחינה אחוה ללא מלח

2 כפות שמן שומשום

2 כפות סויה

1/2 כפית סוכר

1/4 לימון סחוט

1 כף שמן זית

קורט מלח

אופן ההכנה

מערבבים את חומרי המשרה של הדג ועוטפים את הדג במשרה מכל הכיוונים. צולים את הדג במחבת.

בינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.

בבלנדר מוט מכינים את הוויניגרט.

מתבלים את הסלט עם הוויניגרט.

הגשה

מגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר